Wesley Sneijder futbolu bıraktı!

Galatasaray'da taraftarın unutamadığı isimlerden olan Wesley Sneijder, futbolu bıraktığını açıkladı. Kariyerinde birçok başarı bulunan Hollandalı yıldız Cimbom'dan ayrıldıktan sonra önce Nice'de oynamış sonrasında ise Al Gharafa'da forma giymişti. 

Galatasaray'da 4 sezon forma giyen ve bu sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Wesley Sneijder, Hollanda basınına yaptığı açıklama ile futbolu bıraktığını açıkladı. Kariyerinde Ajax, Real Madrid, Inter, Galatasaray, Nice ve Al Gharafa gibi takımlarda forma giyen yıldız oyuncu, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 2 Hollanda Eredivisie, 1 La Liga, 1 Serie A, 2 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası, 3 Türkiye Süper Kupası, 1 İspanya Süper Kupası, 2 İtalya Kupası, 1 İtalya Süper Kupası ve 1 Hollanda Süper Kupası kazandı. Kariyerinde toplam 21 kupa kazanan Sneijder, Galatasaray'da oynadığı 4 sezonda 175 karşılaşmaya çıktı ve 45 gol, 44 asiste imza attı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0