Greg Whittington: Yeni bir sayfa açıyorum.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın İtalya'ya gidecek olan Galatasaray Doğa Sigorta, çalışmalarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı idmanla devam etti. Yenilmez Armada'da yeni transfer Greg Whittington, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Buraya geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Whittington, takıma yardımcı olmak istediğini de ifade etti. Greg Whittington'ın açıklamaları şu şekilde... 

ÇOK MUTLUYUM
Şu ana kadar hem İstanbul hem de Galatasaray bana çok iyi davranıyor. Buraya geldiğimden beri çok mutluyum. Hem kulüp hem takım arkadaşlarım hem de staff bana çok yardımcı oldu. Bu konuda çok mutluyum.

YENİ BİR SAYFA AÇIYORUM
Bu benim için kariyerimdeki yeni bir meydan okuma. Yeni bir sayfa açıyorum ve bu meydan okumayı sahiplenmek için elimden geleni yapacağım. Koç benden ne istiyorsa onu yaparak takımıma yardımcı olmak istiyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0