"Benim amacım bu takımın lideri olmak!"

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın İtalya'ya gidecek olan Galatasaray Doğa Sigorta, çalışmalarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı idmanla devam etti. Yenilmez Armada'da takım kaptanı Göksenin Köksal ve Aaron Harrison, GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

GÖKSENİN KÖKSAL: İNŞALLAH GÜZEL BİR HAZIRLIK DÖNEMİ OLUR
Hazırlık dönemine başladık, inşallah hepimiz için güzel bir kamp dönemi geçer. Yarın İtalya’ya gideceğiz, orada hazırlık maçları oynayacağız. Ondan sonra hazırlık kampına devam edeceğiz. İnşallah hepimiz için güzel bir hazırlık dönemi olur ve lig ile EuroCup’a en güzel şekilde hazırlanırız.

AARON HARRİSON: AMACIM TAKIMIN LİDERİ OLMAK
Tabii ki çok heyecanlıyım. Bu sene biraz daha avantajlı olacağız çünkü geçen seneden bir çok oyuncuyu tuttuk ve birlikte mücadele edeceğiz. Benim amacım bu takımın lideri olmak ve elimden gelen her şeyi takım için yapmak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0