Hasan Şaş'ı, Fatih Terim'in sözleri geri döndürdü!

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor'a 2-0 mağlup olurken maçın ardından yaşanan olayları nedeniyle Hasan Şaş istifa etmişti. Fatih Terim devreye girerek Şaş'ı bu kararından vazgeçildi ve ekibinde tutmaya devam etti.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın Denizlispor ile oynadığı maçta alkollü olduğu öne sürülen bir grupla tartışma yaşayan Hasan Şaş, önceki gün flaş bir şekilde istifa kararı aldığını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyada adeta tek yumruk oldu,

Cimbom’un yardımcı antrenörüne tam destek verildi. Fatih Terim de yıllardır beraber çalıştığı Hasan Şaş’ın istifasını veto etti. İmparator’un Şaş ile yaptığı görüşmede, “Göreve beraber geldik, gideceksek beraber gideceğiz. Yolumuz daha uzun. Kazanacak daha çok kupamız var. İstifanı kabul etmiyorum” dediği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0