Radamel Falcao, Perşembe günü geliyor!

radamel falcao
Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan ve taraftarın büyük bir heyecanla beklediği Radamel Falcao'nun İstanbul'a geliş tarihi belli oldu. Kolombiyalı yıldızın Perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenilirken Cuma günü de imza töreni yapılacağı ifade edildi. 

Galatasaray'da transferi için yoğun mesai harcanan Radamel Falcao'da sona gelindi. Kolombiyalı yıldızın bu hafta İstanbul'a gelmesi beklenirken bütün detaylar belli oldu. Zeki Uzundurukan'ın iddiasına göre, Falcao, Perşembe günü İstanbul'a gelecek. Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldız için Cuma günü Ali Sami Yen'de imza töreni düzenleyeceği de iddia edildi. 

22 AĞUSTOS PERŞEMBE
18:50 - Radamel Falcao, Perşembe günü saat 18:50'de İstanbul'da olacak. Özel bir uçaklala İstanbul'a gelecek Kolombiyalı golcü, Sefaköy Özel Havacılık Terminali'ne inecek.
20:00 - Dünyaca ünlü golcü, İstanbul'un en ünlü bir otellerinden birine konaklama için giriş yapacak.
22:00 - Falcao, Türkiye ve dünyanın en meşhur restoranlarından birinde yemek yiyecek.

23 AĞUSTOS CUMA
13:00 - Falcao, Galatasaray'a imza atmadan önce sağlık kontrolünden geçecek.
14:00 - Sarı-kırmızılıların yeni golcüsü, Florya'da teknik heyet ve futbolcularla tanışacak.
18:00 - Radamel Falcao, Başkan Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyeleriyle tanışacak.
19:05 - Galatasaray taraftarının uzun süredir beklediği Radamel Falcao için 19:05'te Türk Telekom imza töreni düzenlenecek. Taraftarlar da bu törende yer alacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0