Hasan Şaş'tan Yaremchuk'a tam not!

Galatasaray, Kostas Mitroglou ile yollarını ayırırsa Gent'in 23 yaşındaki forveti Roman Yaremchuk'u renklerine bağlamak istiyor. Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, Gent'in 23 yaşındaki Ukraynalı forveti Yaremchuk'u iki kez tribünden takip ettiği ve olumlu rapor verdiği öğrenildi.

Akşam gazetesinin haberine göre; UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray, golcü transferinde işi sıkı tutuyor. Diagne'yi Katar ekibi Al-Rayyan'a 14 milyon Euro'ya satmaya hazırlanan Galatasaray, elde edilecek kaynakla forvet hattını komple değiştirmeyi planlıyor. Falcao için çalışmalarını sürdüren Sarı Kırmızılılar, Mitroglou ile yollarını ayırıp yerine Yaremchuk'u almanın planlarını yapıyor

HASAN ŞAŞ'TAN TAM NOT
Yönetim eğer Mitroglou'nu gönderebilirse, bu bölgeye scout ekibinin önerdiği bir isim olan Gent'li Yaremchuk'u alacak. 23 yaşındaki Ukraynalı Yaremchuk, yardımcı antrenör Hasan Şaş tarafından iki kez canlı olarak izlendi ve olumlu rapor verildi.

Kulübüyle 2021'e kadar sözleşmesi olan genç yıldız, 1.91'lik boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Fatih Terim, kadroda mutlaka uzun boylu ve fizik gücü yüksek bir forvet istiyor. Bu nedenle listede benzer birçok oyuncu var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0