İtalya'dan sürpriz Hakan Çalhanoğlu iddiası!

Falcao transferi için büyük uğraş veren ve orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray için İtalyan basınından sürpriz bir iddia geldi. Sarı Kırmızılıların Milan'dan Hakan Çalhanoğlu ile ilgilendiği belirtildi. Türk 10 numaraya ayrıca Alman ekibi RB Leipzig'in de talip olduğu vurgulandı.

İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesinin muhabiri Nico Schira'nın haberine göre; Galatasaray ve RB Leipzig, Hakan Çalhanoğlu ile yakından ilgileniyor. Milan'ın Hakan için 18-20 milyon Euro arası bir bonservis ücreti talep ettiği bildirildi. Hakan ile geçen sezon da ilgilenen Galatasaray, futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istemişti.

HAKAN, TAKIMDA KALMAK İSTİYOR
Galatasaray'a gönül verdiğini daha önce açıklayan 25 yaşındaki futbolcunun gelen tekliflere rağmen Milan'dan ayrılmak istemediği de belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0