Orta saha transferi için hedef Bakayoko!

Galatasaray, "6 numara" için aradığı ismi Ada'da buldu. Sarı Kırmızılılar, Chelsea'nin Fransız oyuncusu Tiemoue Bakayoko'yu gözüne kestirdi. Geçtiğimiz sezonu Milan'da kiralık geçiren ve yeni sezon öncesi Chelsea'nin planlarında olmayan isim; Seri formülüyle kadroya katılmaya çalışılacak.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Sarı kırmızılılar, İngiliz devi Chelsea'de forma giyen Tiemoue Bakayoko'yu kiralamak için harekete geçti. Galatasaray Yönetimi, 25 yaşındaki futbolcuyu 'Seri' formülü ile kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

Galatasaray, Chelsea'nin geçen yıl Milan'a kiraladığı Bakayoko için Maviler'in kapısını çalacak. Sarı Kırmızılılar, 25 yaşındaki oyuncuyu kiralamak için 1.5 milyon Euro'luk teklif yapacak. Fildişi Sahilli oyuncuya da  Seri'ye olduğu gibi 2.8 milyon Euro para önerilecek. Teknik direktör Fatih Terim, orta sahada geçen yılkinden daha güçlü olmaları gerektiğinin altını her fırsatta çizerken, yönetime verdiği transfer raporunda da bunun üzerinde önemle durmuştu. Bakayoko ile bazı İspanyol kulüplerinin de ilgilendiği ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0