İşte Fatih Terim'in Falcao planı!

Monaco'nun Wissam Ben Yedder'in ardından Islam Slimani'yi de renklerine bağlamasıyla Falcao'nun Galatasaray'a gelişinde herhangi bir engel kalmadı. Kolombiyalı yıldızın transferinin bugün KAP'a bildirilmesi bekleniyor. İmparator Fatih Terim ise Falcao'ya Konyaspor maçında süre vermeyi planlanıyor.

Türkiye gazetesinin haberine göre; yaklaşık bir aydır Falcao ile uyuyup Falcao ile uyanan Sarı Kırmızılıların muradına ermesine artık sayılı saatler kaldı. Galatasaray'ın planlamasına göre Radamel Falcao'nun en geç yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

KONYASPOR MAÇINDA SÜRE ALACAK
Fatih Terim'in pazar günü Türk Telekom Stadı'nda Konyaspor ile yapılacak maçla ilgili planında Falcao da opsiyonlar arasında. Ünlü forvet cumaya kadar İstanbul'da olursa işlemleri kısa sürede halledilecek ve pazar günü maç kadrosuna alınacak. Maçın gidişatına göre de oyuna dahil olacak. Tıpkı Drogba olayında olduğu gibi... Hatırlanacağı gibi ünlü forvet gelir gelmez Akhisar deplasmanındaki maça yedek başlamış ve sonradan oyuna girip galibiyeti getirmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0