Valentine Ozornwafor, Almeira'ya kiralanıyor!

Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği genç stoper Valentine Ozornwafor, kiralık olarak gönderiliyor. Geçtiğimiz gün Kayserispor'a kiralanacağı iddia edilen Nijeryalı stoperin yeni durağının İspanya 2. Lig ekibi Almeira olacağı belirtildi.

Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ederken gidecek isimlerde netleşmeye başladı. Sarı-kırmızılıların sezon başında Nijerya'nın Enyimba Aba takımından 300 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Valentine Ozorwafor, İspanya 2. Lig ekibi Almeira'ya kiralanıyor. Ali Naci Küçük'ün iddiasına göre; Nijeryalı stoperin Almeira'ya kiralandığı kısa süre içerisinde açıklanacak. 

KAYSERİSPOR DA TALİPTİ
Geçtiğimiz gün Ozornwafor'un Kayserispor'a kiralanacağı iddia edilmiş ve Kayserispor Başkanı Erol Bedir de bu iddiaları doğrulamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0