Kostas'ın yerine Yaremchuk!

Radamel Falcao için yoğun uğraşlar veren ve bu transferi mutlu sonla bitirmeyi hedefleyen Galatasasaray yönetimi, forvete bir de scout hamlesi yapmak istiyor. Sarı Kırmızılılar Kostas Mitroglou ile yollarını ayırırsa Gent'in 23 yaşındaki santrforu Roman Yaremchuk'u renklerine bağlamak istiyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; Radamel Falcao'nun transferinde sona yaklaşan Galatasaray, Kostas Mitroglou ile yollarını ayırması halinde bir forvet daha almayı planlıyor. Sarı- Kırmızılılar'ın scout ekibinin önerisi olan Roman Yaremchuk ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

Belçika'da Gent formasını giyen 23 yaşındaki Ukraynalı yıldızın önemli bir potansiyeli var. Sarı-Kırmızılıların, Kostas Mitroglou ile yollarını ayırması halinde, Roman Yaremchuk için görüşme yapacağı öne sürüldü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0