Suudi Arabistan ekipleri Belhanda'nın peşinde!

Galatasaray'ın kazandığı 22. şampiyonlukta büyük pay sahiplerinden olan Younes Belhanda'nın peşinin Suudi Arabistan ekipleri bırakmıyor. Geçtiğimiz devre arasında da Faslı yıldızı isteyen Suudi Arabistan kulüpleri yine yıldız futbolcunun peşinde. 

Galatasaray'da özellikle ligin ikinci devresinde gösterdiği performansla şampiyonlukta büyük rol oynayan Younes Belhanda için Suudi Arabistan ekipleri devreye girdi. Faslı yıldız için geçtiğimiz devre arasında da teklif yapan Suudi Arabistan ekipleri bir kez daha Cimbom'un kapısını çalacak. Fanatik gazetesinin haberine göre; Faslı futbolcu için adı açıklanmayan bir kulübün devreye girerek Galatasaray’a teklif götürdüğü ortaya çıktı. Fatih Terim'in Belhanda'yı takımda tutmak istediği öğrenilirken Faslı yıldızın da Galatasaray'da kalmak için teklifi kabul etmediği ifade edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0