Lecce'den Mitroglou açıklaması!

Galatasaray'da gönderilmek istenen Kostas Mitroglou konusunda Serie A ekiplerinden Lecce'nin sportif direktörü Mauro Meluso'dan açıklama geldi. Meluso, Yunan golcünün transferiyle ilgili ihtimallere kapıyı kapatmadıklarını belirtti.

Galatasaray'ın devre arasında Marsilya'dan 1.5 yıllığına kiraladığı ancak beklenen performansı veremeyen Kostas Mitroglou'na Lecce'nin talip olduğu iddia ediliyordu. İtalyan ekibinin sportif direktörü Mauro Meluso konuyla ilgili olarak, "Mitroglou ve Adebayor'un takıma katılma ihtimalini dışlamıyorum. Ancak Eric Maxim Choupo-Moting ile kesinlikle ilgilenmiyoruz." açıklamasını yaptı.

NANTES VE LEGANES DE İSTİYOR
Galatasaray'ın göndermek istediği Kostas Mitroglou'na Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes'in ve İspanya La Liga ekiplerinden Leganes'in de talip olduğu iddia ediliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0