Nzonzi'nin maliyeti belli oldu!

Galatasaray orta sahadaki eksiğini Roma'dan Steven Nzonzi ile gideriyor. Sarı-kırmızılılar Fransız yıldızı KAP'a bildirirken Nzonzi'nin Galatasaray'a maliyeti de belli oldu. Cimbom, yıldız oyuncuyu bedelsiz olarak 1+1 yıllığına kiralıyor.

Galatasaray, Steven Nzonzi'nin kiralık transferi için Roma ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirirken yıldız oyuncunun maliyeti de belli oldu. Nzonzi'yi 1+1 yıllığına kiralayacak olan Cimbom, yıldız oyuncu için Roma'ya herhangi bir ücret ödemeyecek. Sarı-kırmızılılar Nzonzi'yi bir yıl daha kiralamak isterse 500 bin euro kiralama bedeli ödeyecek. Bunun yanı sıra satın alma opsiyonuna da sahip olan Galatasaray, Nzonzi'yi ilk yılında satın almak isterse 16 milyon euro, ikinci yılında satın almak isterse 13 milyon euro ödemesi gerekecek. Galatasaray, Nzonzi'ye 1 yıllık garanti ücret olarak ise 3.25 milyon euro ödeyecek.  

39 MAÇTA 1 GOL, 2 ASİST
Nzonzi geçtiğimiz sezon Roma formasıyla 39 resmi karşılaşmada görev aldı. Fransız oyuncu bu müsabakalarda 1 gol atarken 2 de asist üretti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0