ÖZEL | Göksenin Köksal: Benim için önemli olan yuvamda kalmaktı!

Galatasaray Doğa Sigorta'da geçtiğimiz günlerde 2 yıllık yeni sözleşme imzalayan takım kaptanı Göksenin Köksal, FCN Blog'a özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da basketbolu bırakmak istediğini belirten Kaptan, önümüzdeki sezon hedefin ligde final oynamak olduğunu da aktardı. 

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde 2 yıllık yeni sözleşme imzalayarak takımda kalan Göksenin Köksal, basketbolu sarı-kırmızılı forma altında bırakmak istediğini belirtirken "Sezon bittikten sonra başka teklifler gelse de açıkçası benim için önemli olan yuvamda kalmaktı. Daha 28 yaşındayım inşallah Allah sağlık verdiği sürece nice seneler kaptanlık yapıp Galatasaray'da basketbolu bırakırım." ifadelerini kullandı. 

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON HEDEFİMİZ FİNAL
Önümüzdeki sezon ligde hedefin final olduğunu belirten Kaptan, "Geçtiğimiz sezon baktığımız zaman hepimiz açısından çok iyi bir sezondu yari finale kadar geldik. Yarı finalde Anadolu Efes gibi Euroleague'de final oynamış bir takıma kaybettik..Bu sezon inşallah hedefimiz final olacak. Avrupa'da da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bu sezon daha güçlüyüz" sözlerini söyledi. 

DAHA DA İYİ OLMAK İÇİN DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIM
Geçtiğimiz sezon Ertuğrul Erdoğan'la birlikte iyi bir sezon geçirdiğini ifade eden Göksenin, "Kendi açımdan Ertuğrul abinin bana verdiği sorumluluk ile beraber çok iyi sezon geçirdim. Tabii ki daha da iyi olmak için, kendimi daha da geliştirmek için her gün daha fazla çalışacağım." açıklamalarını yaptı. 

TARAFTARIMIZ SAYESİNDE DAHA İYİYİZ
Son olarak Göksenin Köksal, taraftarı da yeni sezonda salona davet etti ve, "Taraftarımızı bütün maçlarımıza bekliyoruz. Biz onlar sayesinde daha iyiyiz. Bu sezon Galatasaray taraftarının Avrupa'nın en büyük taraftarı olduğunu tekrardan herkese gösterme zamanı. " ifadelerini kullandı. 

                                                                             ****
                                                       FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
                                        KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0