Galatasaray'dan Elneny hamlesi.

Galatasaray orta saha transferi için girişimlerini hızlandırırken Arsenal'den Elneny ismi son olarak gündeme gelmişti. Sarı kırmızılı yönetim Mısırlı oyuncu için kiralama teklifinde bulundu. Teklifte satın alma opsyonununda olduğu belirtilirken Şükrü Hanedar İngiltere'de transferi bitirmeden dönmek istemiyor.

Webaslan'ın haberine göre; Fernando Reges’in satılmasının ardından 6 numara arayışlarını sürdüren Galatasaray, Chelseali Bakayoko’nun ardından Arsenal’in Mısırlı futbolcusu Muhammed Elneny’yi gündemine aldı.

Sarı-Kırmızılılar, Bakayoko’nun transferinde mutlu sona ulaşamazsa 27 yaşındaki ismi kadrosuna katacak. Londra’da bulunan yönetici Şükrü Hanedar, İngiliz ekibinin yetkilileriyle bir araya geldi. Arsenal’e satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunuldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0