Radamel Falcao koptu geliyor.

Galatasaray'ın uzun süredir peşini bırakmadığı, transferi için adeta gün saydığı Radamel Falcao Süper Kupa şampiyonluğundan sonra yaptığı Instagram yorumuyla taraftarı büyük ölçüde heyecanlandırmıştı. Kolombiyalı golcünün Monaco'da ki 6 yıldır kaldığı evi de boşalttığı belirtildi. Bir transfer işareti olarak algılanan durum için Galatasaray cephesi heyecanla beklemeye devam ediyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray adeta Falcao ile yatıp, Falcao ile kalkıyor. Son bilgilere göre menajer Ahmet Bulut önceki gece eşi Ayşe Bulut ile birlikte Kolombiyalı yıldız ve eşi Lorelei Taron'u Monaco'daki evlerinde konuk edip baş başa yemek yedi.

ÇOK FLAŞ BİR HAMLE GELDİ

Bu görüşmede aradaki bütün pürüzlerin giderilmesi sonrasında Falcao'dan çok flaş bir hamle geldi. Yıldız futbolcu, Monte Carlo'da 6 yıl önce taşındığı evi boşalarak bir otele yerleşti.

ÜÇ YILLIK İMZAYI ATACAK

Yaşanan gelişmeleri takip eden Falcao, Monaco forvet transferi yapar yapmaz ilk uçakla İstanbul'a gelecek. Ardından da kendisini 3 yıllığına Galatasaraylı yapacak imzayı atacak.

MONACO 2 FORVETLE TEMASTA

Fransız basınına göre Monaco, Ben Yedder ve Mitchy Batshuayi'nin transferi için uğraşıyor. Hem Galatasaray hem Falcao, Monaco'nun bir an önce forvet almasını bekliyor.

KALMASINI İSTİYORUM AMA İŞİ YÖNETİME BIRAKTIM

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Falcao'nun takımda kalmasını istediğini söyledi. Ancak Jardim, "Falcao neler düşündüğünü açıkladı. Bu konuyu yönetime bıraktım, karışmıyorum" diye konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0