ÖZEL HABER | Mehmet Özcan için resmi teklif yapıldı!

Yeni sezon öncesinde yerli rotasyonuna önemli takviyeler yapan Galatasaray'ın hedefinde Eskişehirspor forması giyen genç oyuncu Mehmet Özcan var. Sarı-kırmızılıların 20 yaşındaki oyuncu için kulübüne 1 milyon euronun yanı sıra 2 genç oyuncuyu da kiralık olarak önerdiği ortaya çıktı.

Transferin hareketli takımlarından olan Galatasaray, yerli oyuncu kadrosunu genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Cimbom bu doğrultuda Eskişehirspor'un genç yıldızı Mehmet Özcan'ı kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan 20 yaşındaki oyuncu için Cimbom, teklifini yaptı. Galatasaray, Mehmet Özcan için Eskişehirspor'a 1 milyon euro + 2 genç oyuncuyu kiralık olarak teklif etti. Ekonomik sorunlar yaşayan ve bu nedenle transfer yasağı bulunan kırmızı-siyahlı ekibin bu teklife sıcak baktığı öğrenilirken, transfer tahtasının açılması halinde kiralanacak oyuncuları Eskişehirspor'un seçeceği ve adaylardan birinin Celil Yüksel olduğu öğrenildi. Cimbom'un Mehmet Özcan'ın bir sezon Eskişehirspor'da kiralık oynamasını da önerdiği ifade edildi. 

3 SEZONDUR A TAKIMDA GÖREV ALIYOR
10 Ağustos 1998 doğumlu olan Mehmet Özcan, Eskişehir altyapısından yetişirken 3 sezondur A takımda forma şansı buluyor. Geçtiğimiz sezon kırmızı-siyahlı formayla 37 karşılaşmada görev alan genç yıldız, bu müsabakalarda gol sevinci yaşayamazken 2 asist üretti. Genç oyuncu U21 Milli Takımı'nda 1 kez forma giydi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0