Radamel Falcao, Çarşamba günü İstanbul'da!

Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Radamel Falcao ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kolombiyalı yıldızın transferi için yoğun mesai harcayan sarı-kırmızılılar mutlu sona çok yakın. Falcao'nun Çarşamba günü İstanbul'a geleceği iddia ediliyor. 

Boxer Dergisi'nin haberine göre; Monaco'nun Sampdoria ile oynadığı hazırlık maçına sonradan dahil olup attığı golle takımına galibiyeti getiren Falcao, Galatasaray'a geliyor! 33 yaşındaki yıldız forvetin VIP uçakla İstanbul'a geleceği tarih belli oldu. Falcao ve ailesinden bazı kişileri taşıyacak 4 kişilik özel uçak için Monte Carlo - İstanbul sefer işlemleri gerçekleştirildi. Radamel Falcao, son dakika bir sorun çıkmazsa 7 Ağustos Çarşamba günü akşam saatlerinde İstanbul'a iniş yapacak.

Radamel Falcao'nun İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçip Galatasaray ile 2+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0