Seri'den kırmızı kart özrü: Bir daha olmayacak...

Konyaspor mücadelesinde gördüğü kırmızı kartla Sarı Kırmızılıları 10 kişi bırakan Jean Michael Seri maçın ardından Teknik Direktör Fatih Terim ve takım arkadaşlarından özür dilediği öğrenildi.

Star gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın Fildişili oyuncusu Seri, Pazar akşamı gördüğü kırmızı kart dolayısıyla hocasından ve takım arkadaşlarından özür diledi. 28 yaşındaki oyuncu, "Rakibe karşı kasıtlı bir sertliğim yoktu. Topa müdahale etmek istedim ancak kontrolsüz girdim. Daha dikkatli olmam gerekiyordu. Bir daha böyle bir hata yapmayacağım" dedi.

Öte yandan Galatasaray'ın yeni transferlerinden Jean Michael Seri'nin, Konyaspor maçında gördüğü kırmızı kartın faturasının en az 2 maç olacak. Seri yaptığı sert hareket nedeniyle iki maç ceza alması halinde bu haftaki Kayserispor deplasmanında ve milli maç arasından sonraki Kasımpaşa karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0