Galatasaray'da yeni karar: Gereksiz karta ceza!

Ligin ilk iki haftasında 5 puan kaybeden ve bu maçları 11 kişi bitirmeyi başaramayan Galatasaray'da, gereksiz kırmızı kartlar can sıktı. Denizlispor karşısında Marcao, Konyaspor karşısında Seri'nin kırmızı kartları sonrası Sarı Kırmızılılar yeni bir karar aldı: Gereksiz karta ceza...

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da kırmızı kart alarmı çaldı... Marcao ve Seri'nin kırmızı kartları sonrası Sarı Kırmızılılar önlem kararı aldı. Teknik ekibin her iki oyuncuyu da uyardığı ve bundan sonra gereksiz kart görenler için yönetimden ceza talebinde bulunacağı öğrenildi.

Fatih Terim kırmızı kartlar hakkında: "İkisi de atılmayı hak etmiştir.Oyuncularımızın hatalarıdır. İkisine de söyledim. Bu durum maalesef bize puanlar kaybettirdi." ifadelerini kullanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0