Steven Nzonzi'nin Konyaspor maçındaki performansı..

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Konyaspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen son dakikadaki gole engel olamadı ve maç 1-1 sona erdi. Sarı-kırmızılılarda yaşanan puan kaybı büyük hayal kırıklığı yarattı. Cimbom'da yeni transfer Steven Nzonzi ise parçalı formayla ilk maçına çıktı. 

Süper Lig'in ilk haftasında Denizlispor'a deplasmanda 2-0 yenilen Galatasaray, 2. haftada ise Konyaspor karşısında 2 puan kaybetti. Sarı-kırmızılılarda oynanan oyun ve skor büyük hayal kırıklığı yaratırken Roma'dan 1+1 yıllığına kiralanan Steven Nzonzi'nin performansı ise beğeni topladı. Galatasaray formasıyla ilk maçına Konyaspor kaşısında çıkan Nzonzi, 90 dakika sahada kaldı. Fransız yıldız daha ilk maçında asist yaptı. Nzonzi, Ryan Babel'in golünde asist yapmayı başardı. Yıldız futbolcu Konyaspor maçında ortaya koyduğu oyunla taraftarın alkışını alırken, gelecek için güven veren bir performans gösterdi.

Steven Nzonzi'nin Konyaspor karşısındaki performansı şu şekilde: 
Topla buluşma: 79
Pas: 68
Pas isabet oranı: %92
Şut pası: 2
Asist: 1
Kazandığı ikili mücadele: 6/11
Hava topu kazanma: 4
Top kapma: 2
Pas arası: 3
(İstatistik = Opta)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0