STSL | Adem Büyük, biz de öyle!

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. 4 kırmızı kartın çıktığı maçı Cimbom, Adem Büyük'ün son dakikada attığı golle 3-2 kazanmayı başardı ve bu sezonki ilk galibiyetini aldı. 

Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Ömer Bayram, Feghouli, Belhanda, Babel, Diagne ilk onbiriyle başladı. Karşılaşma Galatasaray'ın kontrolünde geçerken 37. dakikada Luyindama'nın büyük hatasında Kayserispor golü buldu ve 1-0 öne geçti. 42. dakikada Cimbom, Babel ile gole yaklaştı ancak Hollandalı futbolcunun vuruşu kalecide kaldı. İlk yarının sonunda Muslera müthiş bir kurtarışa imza attı ve Umut Bulut'a gol imkanı tanımadı. 

Galatasaray ikinci yarıya Diagne-Emre Mor değişikliği ile başladı. Cimbom, 60. dakikada Ryan Babel ile golü bulsa da VAR incelemesinin ardından gol geçerlilik kazanmadı. 64. dakikada Galatasaray, VAR incelemesinin ardından penaltı kazandı. Abdennour ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Kayserispor 10 kişi kaldı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Belhanda topu ağlara gönderdi ve skora eşitliği getirdi. 72. dakikada Kayserispor'da Pedro Henrique oyundan atıldı. Kayserispor 9 kişi kaldı. Oyunu tamamen rakip yarı alana yıkan Cimbom, 87'de golü buldu. Ryan Babel'in ceza sahası dışından vuruşu savunmaya çarptı ve ağlarla buluştu. 90. dakikada  Emre Mor, hakemin skandal kararıyla aynı dakika içerisinde önce sarı kartı, sonra ikinci sarı kartı görerek oyun dışında kaldı. Yine bu dakikada Kayserispor, Umut Bulut ile skoru eşitledi. Golde Marcao'ya dirsek atan Umut'un golü VAR'a bile bakılmadan geçerlilik kazandı. Galibiyet için bastıran Galatasaray maçın son saniyesinde Adem Büyük ile golü buldu. Feghouli'nin ceza sahasına ortasında topla buluşan Adem Büyük takımımızı 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Maçta başka gol olmadı ve Galatasaray karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak sezonun ilk galibiyetini aldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0