Yeni transferler tam not aldı.

Galatasaray sezonun ilk resmi maçına Akhisarspor karşısında çıktı. Sarı kırmızılı takım rakibini 1-0 mağlup ederek sezona kupayla başladı. Taraftarlar ve teknik ekip takımın yeni transferlerine tam not verdi. Akhisarspor karşısında Ryan Babel, Seri, Jimmy Durmaz, Adem Büyük ve Emre Mor'un performansları beğenildi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, Süper Kupa için sahaya çıkarken; gözler yeni transferlerin üzerindeydi. Fulham'dan kiralanan 25 milyonluk Jean Michael Seri, ilk maçında alkış aldı.

Fildişi Sahilli yıldız, orta sahada neredeyse hatasız oynadı. Seri, Belhanda'nın tek golünde asisti yaptı; 82 pas denemesinin 77'sinde isabet sağlayarak bu alanda sahanın en iyisi oldu.

Ryan Babel, ileri uçta joker oldu. Kanatlarda ve forvette görev yapan Hollandalı, Akhisar savunmasını en çok zorlayan isimlerin başında geldi. Adem'in Sarı-Kırmızılı formayla kaydettiği ilk gol, ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Jimmy Durmaz da günün başarılı oyuncularından biri oldu. Emre Mor ise son 18 dakikada süre buldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0