Ali Sami Yen'in kapasitesi artıyor!

Galatasaray'da Ali Sami Yen'in kapasitesinin arttırılması için çalışmalar sürüyor. Sarı-kırmızılılar stadın kapasitesinin arttırabilmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu. TFF'den olumlu yanıt gelmesi durumunda Ali Sami Yen'in kapasitesi 62 bine yükselecek.

Galatasaray Başkan yardımcısı Yusuf Günay, Ali Sami Yen'in kapasitesinin arttırılması hakkında açıklamalarda bulundu. Günay konuyla ilgili, "Stadımızın 10 bin civarında kapasite artışının gerçekleştirilmesi için başvurumuzu yaptık. Stadı bir anlamda yenileyeceğiz, yeni koltukların da siparişlerini verdik" şeklinde konuştu. TFF'den olumlu yanıt gelmesi durumunda gerekli işlemler yapılacak. 

EMIRATES MODELİ OLACAK
Arsenal'in Emirates Stadı ile aynı yüzölçümüne sahip olduğunu dikkate alan sarı-kırmızılı yetkililer, Ali Sami Yen'deki 52 bin 650 olan koltuk kapasitesini sezon sonunda artırmaya çalışacak. 60 bin kapasiteli Emirates Stadı'nın planlarını İngiltere'den isteyecek Galatasaray, Ali Sami Yen'in 3 santimetrelik koltuk aralıklarını daraltıp kapasiteyi artıracak. Bu sezon değişiklik imkânı bulunmazken, sezon sonu Sami Yen'de yenileme çalışması başlayacak. Kapasiteyi 60 bine çıkarmayı planlayan sarı-kırmızılılar, bu sezon 41 binde kalan kombine satışını gelecek yıl 50 bine yükseltip rekor kırmak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0