STSL | Falcao'lu Galatasaray sahneye çıkıyor!

Milli aranın bitiminin ardından Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Ali Sami Yen'de Kasımpaşa ile karşılaşacak. Ali Palabıyık'ın yöneteceği müsabaka 13 Nisan Cuma günü saat 20.30'da oynanacak. Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı Emre Mor ve Jean Micheal Seri mücadelede oynayamayacak. 

30 MAÇTA 20 GALİBİYET
Galatasaray, Süper Lig'de Kasımpaşa ile daha önce 30 kez karşılaştı. Bu karşılaşmaların 20'sinde sahadan galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılı takımımız rakibine 5 kez kaybetmesinin yanı sıra 6 karşılaşma beraberlikle sonuçlanmıştı. Kasımpaşa karşısında 30 karşılaşmada 62 gol atan Galatasaray, kalesinde ise gördüğü 29 gole engel olamadı. Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısında aldığı 5 yenilginin 3'ü Ali Sami Yen'de yaşandı. Kasımpaşa'nın 19 Nisan 2014'te Galatasaray'ı 4-0 yendiği maç, sarı-kırmızılı kulübün Süper Lig tarihinde aldığı en farklı üç iç saha mağlubiyetinden biriydi. İki ekip arasında Ali Sami Yen'de oynanan son karşılaşmayı Galatasaray, 4-1 kazanmayı başarmıştı.

FATİH TERİM KULÜBEDE OLMAYACAK
Teknik direktörümüz İmparator Fatih Terim, TFF'nin verdiği adaletsiz ceza sebebiyle Kasımpaşa maçında kulübede olmayacak. Ümit Davala'nın da cezası nedeniyle olmayacağı maçta Galatasaray'ı Levent Şahin ve Hasan Şaş ikilisi yönetecek. 

QUARESMA İLE FARKI BİR KASIMPAŞA
Ligin ilk 3 haftasında 2 yenilgi, 1 beraberlik yaşayan Kasımpaşa, Ricardo Quaresma'nın transfer edilmesiyle başka bir görüntü sergilemeye başladı. Ligin ilk haftasında Trabzonspor'a karşı 24 orta açan Kemal Özdeş'in öğrencileri, 2. haftada oynanan Alanyaspor maçında ise 18 orta yapmıştı. Kasımpaşa, Quaresma'nın ilk maçı olan Ankaragücü maçında ise toplam 53 orta açarak ligin ilk 2 haftasında açtığı orta sayılarını geride bıraktı. 

RADAMEL FALCAO SAHNEYE ÇIKIYOR
Uzun bir sürecin ardından Radamel Falcao'yu transferin son günlerinde kadrosuna katan Galatasaray'da Kolombiyalı golcü sarı-kırmızılı formayla ilk maçına Kasımpaşa karşısında çıkacak. Bunun yanı sıra, Cimbom'da yeni transferler Mario Lemina ve Taylan Antalyalı da Fatih Terim'in şans vermesi durumunda parçalı formayla sahneye çıkacak. Cimbom'da Florin Andone ise kırmızı kart cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında oynayamayacak. 

SAMİ YEN'DE SON YENİLGİ KASIMPAŞA'YA KARŞI
İç sahada iki sezondur Avrupa'nın en iyi performanslarından birine imza atan Galatasaray, Ali Sami Yen'de oynadığı son 35 maçı kaybetmedi ve 29 galibiyet aldı. Bu karşılaşmalarda rakip kalelere 98 gol atan Cimbom, kalesinde ise yalnızca 23 gol gördü. Galatasaray, Ali Sami Yen'de aldığı son yenilgiyi Kasımpaşa karşısında almıştı. Cimbom, 2016-2017 sezonunun 30. haftasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olmuştu. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖNCESİ SON SINAV
Geçtiğimiz sezon da Spor Toto Süper Lig'i şampiyon tamamlayarak kendi ligi olan Şampiyonlar Ligi'ne üst üste 2. kez katılan Galatasaray, bu sezon bu organizasyondaki ilk maçı öncesinde son sınavını Kasımpaşa karşısında verecek. Şampiyonlar Ligi'nde zor bir gruba düşen Cimbom, ilk maçına deplasmanda 18 Eylül Çarşamba günü saat 19.55'de Belçika ekibi Club Brugge'nin karşısında çıkacak. 

Ekibimizin Kasımpaşa maçıyla ilgili değerlendirmesini izleyebilirsiniz; 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0