Arsene Wenger: Fatih Terim derin bir futbol bilgisine sahip..

Dünyaca ünlü teknik adam Arsene Wenger, İmparator Fatih Terim hakkında beIN Sports'a övgü dolu açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'in derin bir futbol bilgisine sahip olduğunu belirten Wenger, Galatasaray'ın Fatih Terim'in bebeği olduğunu da belirtti.

beIN Sports'a özel açıklamalarda bulunan Arsene Wenger, Fatih Terim'le ilgili olarak, "Derin bir futbol bilgisine sahip. Çok güçlü ve dirençli bir kişilik. Özel bir karakter. Türkiye'de bu sayede uzun bir süre ayakta kalmayı başardı. Geçen sene Bodrum'da yeniden kendisiyle bir araya geldim ve güzel vakit geçirdik. Galatasaray deyim yerindeyse onun bebeği gibi. Takımdan ayrılıyor, geri geliyor ama her zaman şampiyonlukları elde etmeyi başarıyor. Kendisi büyük bir teknik direktör. İsviçre ve Avusturya'nın birlikte düzenlediği 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nı çalıştırmıştı ve Türkiye o turnuvada büyük iş başarmıştı. Genel olarak kendisini tanımlamam gerekirse bu kadar zorlu seviyelerde özel işler yapan bir insan ve antrenör olarak tanımlardım." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY İÇİN BİR HANDİKAP 
Wenger, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde A grubunda Paris Saint-Germain, Real Madrid ve Club Brugge karşısındaki şansıyla ilgili olaraksa, "Bence bu derece zorlu bir grupta yer almak onlar için bir handikap. Ellerinden geleni yapacaklardır. Bence Avrupa Ligi'ne devam edebilmek için Club Brugge ile savaşmak zorundalar." sözlerini söyledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0