Galatasaray'dan detaylı itiraz!

Galatasaray, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle 4 maç ceza alan Fatih Terim için detaylı bir dosyayla itiraza hazırlanıyor. Sarı Kırmızılılar daha önce benzer, hatta daha ağır açıklamalara 'ihtar' dahi verilmediğini vurgulayacak...

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'e verilen 4 maçlık ceza hakkında detaylı bir itiraz dosyası hazırlanması için kulübün hukukçularına talimat verdi. Tahkim kuruluna gönderilecek dosyada, hem bu sezon hem de geçtiğimiz sezon Terim'in açıklamalarına benzer olaylar karşısında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun sergilediği tavır ve verilen cezalar yer alacak.

DAHA AĞIR AÇIKLAMALARA 'İHTAR' BİLE YOK
Söz konusu dosyada, aynı maçtan sonra TFF ve hakemleri eleştiren Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ile geçen sezon çeşitli zamanlarda TFF ve Merkez Hakem Kurulu'na yönelik sert açıklamalar yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş'in ihtar dahi almadığı hatırlatılacak.

Sarı kırmızılılar itiraz dilekçelerinde Terim'in konuşmalarında hakaret olmadığı belirtilip, eleştiri sınırları içerisinde değerlendirilmesi talep edilecek. Tahkim Kurulu, itirazı reddedip cezayı onarsa Terim, Kasımpaşa, Yeni Malatya, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği maçlarında takımının başında olamayacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0