Gomis'ten Comolli'ye: Türkiye'de sadece Galatasaray...

Sezon başında Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis görüşmüştü. Sarı lacivertlilerin sportif direktörü Gomis ile yakın arkadaş olduklarını ve bunun bir transfer görüşmesi olmadığını söylemişti. Ancak gerçekleri Bafetimbi Gomis açıkladı.

Türkiye'de bulunan Bafetimbi Gomis, beIN SPORTS'a verdiği röportajda Fransız forvet, sezon başında Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile buluşması ve ardından hakkında çıkan ''Fenerbahçe'ye transfer mi olacak?'' söylentilerine açıklık getirdi. 

''COMOLLI BUNU BİLİYOR''
''Comolli ile Fenerbahçe'ye gelmeden önce de konuşuyorduk. Fenerbahçe'ye de Beşiktaş'a da büyük saygı duyuyorum. Comolli ile sadece arkadaş olduğumuz için görüştüm.  Ona Türkiye'de Galatasaray harici bir takımda oynayamayacağımı söyledim. Fenerbahçe'ye saygı duyuyorum ve Galatasaray'ın arkasında iyi bir sezon geçirmelerini diliyorum.Galatasaray'dan başka bir takımda oynamayacağımı biliyor. Fenerbahçe'ye ve taraftarlarına büyük saygım var. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Onlara iyi bir sezon diliyorum ama Galatasaray'ın arkasında kalmalarını istiyorum.'' 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0