Belhanda'ya maske uyarısı..

Kasımpaşa maçında suratına aldığı darbe sonrasında çene kemiğinde kırık meydana gelen ve bu nedenle ameliyat olarak takımdan uzak kalan Younes Belhanda hafta içerisinde özel bir maskeyle antrenmanlara çıkmıştı. Dün akşam Fenerbahçe derbisinde de özel bir maskeyle oynayan Faslı yıldız oyuncu karşılaşmanın 42. dakikasında maskesini çıkarttı ancak sağlık heyetinden izin alamadı.

Karşılaşma öncesinde ısınma hareketlerini maskesiz olarak gerçekleştiren ve topla birlikte yapılan çalışmalar öncesinde maskesini takan Younes Belhanda, karşılaşmaya da bu şekilde başladı. 42 dakika boyunca maskeyle oynayan yıldız oyuncu bir ara maskenin kendisini rahatsız ettiğini söyleyerek kenara geldi ve maskesini çıkarttı ancak sağlık heyeti olaya müdahale etti. Karşılaşmada ilk yarının son 3 dakikalık bölümünü maskesiz olarak oynayan Belhanda, devre arasında sağlık ekibinin sakatlığı konusunda kendisini uyarması sonrasında ikinci yarıda maskeyle oynamaya devam etti. 

Derbide özel bir maskeyle oynamasına karşın 90 dakika sahada kalan Belhanda, maç boyunca rakipleriyle girdiği 8 ikili mücadelenin 5'ini kaybetti. 48 kez topla buluşan Faslı yıldız orta saha bu buluşmaların 31'inde isabetli pas - 4 orta (tamamı isabetsiz) ve 4 uzun pas tercihlerinde bulundu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0