Şansal Büyüka: Tüm işi Falcao mu yapacak?

Galatasaray'ın evinde oynadığı Fenerbahçe maçında ortaya koyduğu futbolu spor yorumcusu Şansal Büyüka değerlendirdi. Tecrübeli yorumcu, takımın coşkusuz futbolunun devam ettiğini belirtirken Radamel Falcao'nun tek başına takımı kurtarmasını beklemenin hayalcilik olduğunu belirtti. Şansal Büyüka'nın derbiye dair yorumları şu şekilde oldu..

Galatasaray’da çıkana kadar orta sahada etkili bir oyun ortaya koyan Mario Lemina‘yı ve maç boyunca Vedat Muriç ile çok iyi boğuşan Luyindama‘yı beğendim. Feghouli hiç yoktu. Buna rağmen çıkarken “beş karış surat“ yaptı. Ne hakkın var kardeşim surat yapmaya. Falcao için hep aynı şeyi söylüyoruz; büyük golcü ama her maçın kurtarıcısı değil. Hele oyunun çok büyük bir bölümünde istediği, beklediği paslar gelmezse Falcao ne yapacak? Bir yandan getirecek, bir yandan atacak hali yok ya.

Galatasaray’da bugün itibariyle kabul edelim ki, ligin bir hayli üstünde bir kadro var. Rakibe sahayı dar eden ve adeta cehenneme çeviren son derece tutkulu bir seyirci var. Bütün bunlara rağmen, ligin başından bu yana Galatasaray‘da sanki tutkulu - coşkulu bir futbol yok.. Allahaşkına Fenerbahçe maçı sizi koşturmayacaksa, coşturmayacaksa, hangi maçta coşacak, hangi maçta oynayacaksınız. Bu oyun, bu sonuç Fatih Hoca‘ya da artık mesaj olmalı.. Seni uzaktan sevmek olmuyor hocam. Tribünde değil, sahanın içinde olmalısın.. Devre arasında soyunma odasında gerekli motivasyonları, gerekli şok uyarılarını yapmalı.. Bu ceza maratonu artık bitmeli! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0