İç sahadaki yenilmezlik serisi 39 maça çıktı!

Süper Lig'in altıncı haftasında evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, golsüz eşitlikle sahadan ayrılarak iç sahadaki yenilmezlik serisini 39 maça taşıdı. Terim'in cezası nedeniyle kulübede yer almadığı karşılaşmada etkisiz bir oyun ortaya koyan Galatasaray, bu sezon ligde 3. iç saha maçında 2. kez puan kaybı yaşayarak taraftarlarını üzdü.

Süper Lig'de aktif olarak devam eden "iç sahada en uzun süre yenilmeme" serisine sahip olan takım Galatasaray, dün akşam oynanılan derbide rakibine kaybetmeyerek bu serisini 39 maça taşıdı. Ligde son olarak 2016-17 sezonunda ligin 30.hafta karşılaşmasında Kasımpaşa'ya iç sahada kaybeden Galatasaray, devam eden sekansta 39 iç saha maçında 32 galibiyet - 7 beraberlik elde etti. 

2017-18 sezonun iç sahada oynadığı 17 maçta sadece tek bir maçta (Fenerbahçe, 0-0) puan kaybeden Galatasaray, geçtiğimiz sezon iç sahada 4 maçta (Bursaspor, Fenerbahçe, Konyaspor ve Çaykur Rizespor) puan kaybı yaşamıştı. Bu sezona da pek etkili bir başlangıç yapamayan Fatih Terim'in öğrencileri ligde iç sahada oynadığı 3. maçta 2. kez puan kaybı yaşayarak formsuzluğunu sürdürdü. Denizlispor deplasmanında aldığı şok mağlubiyetle lige başlayan Galatasaray, ikinci hafta iç sahada Konyaspor karşısında da 1-1'lik beraberlikle sahadan ayrılmıştı. Ligin dördüncü haftasında Kasımpaşa karşısında etkisiz bir oyun ortaya koymasına karşın Radamel Falcao'nun golüyle 3 puana uzanan Galatasaray, altıncı haftada Fenerbahçe ile oynadığı derbide de etkisiz bir oyun ortaya koydu ve golsüz eşitlikle 90 dakikayı tamamladı.

Galatasaray bu sezon iç sahada oynadığı 3 karşılaşmada yalnızca 2 gol atarken kalesinde de 1 gol gördü. Son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, iç sahada dominant bir oyun ortaya koyarken bu sezon iç sahadaki 3 maçında toplamda 13 isabetli şut çekebildi.
  • Konyaspor - 6/18 
  • Kasımpaşa - 4/15
  • Fenerbahçe - 3/5

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0