Brugge deplasmanında Emre Mor'a yakın takip!

Şampiyonlar Ligi'nde grubunun ilk maçında deplasmanda Club Brugge ile karşılaşan Galatasaray'da oyuna sonradan giren Emre Mor gösterdiği performansla takımına etkinlik kazandırırken, karşılaşmayı yerinden takip eden Türkiye A milli takım teknik direktörü Şenol Güneş de oyuncunun saha içi performansıyla ilgili notlar tuttu.

A Milli futbol takımının 11 ve 14 Ekim tarihlerinde oynayacağı EURO 2020 elemeleri için geniş oyuncu havuzundaki isimleri yakından takip etmeye çalışan milli takım teknik direktörü Şenol Güneş, dün oynanılan Club Brugge - Galatasaray karşılaşması için Jan Breydel Stadı'ndaki yerini aldı. Karşılaşmanın 60. dakikasında Mario Lemina'nın yerine oyuna dahil olan Emre Mor'u dikkatle izleyen Şenol Güneş, kurmaylarıyla birlikte genç oyuncunun kısa sürede gösterdiği performansı izlerken de notlar tutmayı ihmal etmedi.

Genç oyuncunun performansını beğenen Güneş'in, önümüzdeki dönemde Emre'yi yakından takip edeceği ve göstereceği performansa bağlı olarak milli takıma davet etmesinin söz konusu olduğu öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0