BSL | Türk Telekom'a mağlup olduk!

Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımı Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Ankara temsilcisi Türk Telekom'a konuk oldu. Son çeyreğe kadar başa baş mücadele içinde geçen karşılaşmada Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri, son 10 dakika oynadığı felaket basketbolla rakibine 78-66 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Galatasaray Doğa Sigorta ilk çeyrekte hücumda tutuk bir performans sergilerken Türk Telekom'un ev sahibi avantajıyla maça ekstra motivasyonla başlaması skora da yansıdı, ilk çeyrek sonucu 20-12 Ankara temsilcisi lehine sonuçlandı. İkinci çeyrekte kendine gelen Yenilmez Armada, hücumda ritmini buldu ancak Türk Telekom performansını aynı çizgide devam ettirince ilk yarı 39-33 ev sahibi lehine sonuçlandı.

Galatasaray Doğa Sigorta, savunmanın düzeyini bir tık artırınca Türk Telekom hücumda zorlandı ve üçüncü çeyrek sonunda Cimbom farkı 4 sayıya kadar düşürdü: 56-52. Son çeyreğe fırtına gibi giren Ankara temsilcisi, daha çeyreğin başında 7-0'lık bir seri yakaladı. Galatasaray Doğa Sigorta, bu seriyi mola dönüşü bulduğu 3 sayılık basketle bozsa da çeyreğin geri kalanında etkisiz basketboluna devam edince Türk Telekom karşılaşmayı 78-66 kazandı.

Takımımızda oyuncularımızın istatistikleri şu şekilde:
Aaron Harrison: 19 sayı - 3 ribaund - 3 asist
Greg Whittington: 12 sayı - 4 ribaund - 1 asist
Ben Moore: 11 sayı - 8 ribaund -  2 asist
Can Korkmaz: 5 sayı - 2 ribaund - 1 asist
Göksenin Köksal: 8 sayı - 1 ribaund
Lazeric Jones: 5 sayı - 2 ribaund - 4 asist
Ege Arar: 2 sayı -  2 ribaund - 2 asist
Yiğit Arslan: 3 sayı - 4 ribaund - 1 asist
Zach Auguste: 1 sayı - 1 ribaund - 1 asist

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0