Divan'dan olağanüstü toplantı çağrısı!

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde başkan Mustafa Cengiz ve eski başkan Dursun Özbek’in düellosuna sahne olan Divan Kurulu, resmi site aracılığıyla yaptığı duyuruyla 23 Eylül Pazartesi günü olağanüstü bir toplantı daha yapmaya karar verdi. Bu kez gündemde Emlak Konut krizi ve bankalarla yapılacak olan kredi yapılandırması var! 

Galatasaray’ın Eylül ayı Divan Kurulu toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşirken, başkan Mustafa Cengiz ve eski başkan Dursun Özbek arasında sert bir söz düellosu yaşanmıştı. Divan Kurulu, bu kez olağanüstü bir toplantı için daha çağrıda bulundu. Resmi siteden yapılan açıklamaya göre kurul, 23 Eylül Pazartesi günü saat 17.00’de Gayrettepe Dedeman Otel’de basına kapalı olarak toplanacak. 

AYRINTILI BİLGİ İSTİYORLAR
Olağanüstü toplantının gündeminde ise iki madde var. Bunlardan biri Emlak Konut ile yapılan Riva ve Florya sözleşmesinin feshedilmesi. Protokollerin güncel durumları ve olası sonuçları masaya yatırılacak. Diğer konu ise Ziraat Bankası, Denizbank ve Aktif Bank ile imzalanan yapılandırma sözleşmesi hakkında bilgilendirme ve istişare üzerine olacak. Anlaşmanın detaylarıyla ilgili bir sunum yapılması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?
Emlak Konut, geçtiğimiz hafta yaptığı resmi açıklamada Galatasaray’ın mevcut tesislerinden çıkamaması üzerine yapılan Riva ve Florya anlaşmasını feshetmek için girişimlere başladığını duyurmuştu. Galatasaray Yönetimi, bir süredir görüşmelerde bulunurken, bugüne kadar alınan paraların geri ödenip ödenmeyeceği, anlaşmanın farklı bir şekilde devam edip etmeyeceği konusunda bir mutabakat sağlanamadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0