Falcao derbi için özel çalışıyor..

Transfer döneminde sadece Türkiye'nin değil Avrupa'da da en çok konuşulan transferlerden birisi olan Radamel Falcao, hafta sonu oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için özel olarak çalışmalara başladı. Derbi hakkında bir süredir takım arkadaşı Fernando Muslera'yla birlikte vakit geçiren Kolombiyalı yıldız oyuncu, hafta içi antrenmanlarda da ekstra çalışmalara yaparak fizik olarak hazır hale gelmeye çalışıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Türkiye'deki ilk derbi heyecanını yarın yaşayacak olan Radamel Falcao adeta hırs küpü.. Kolombiyalı yıldız, antrenmanlara takım arkadaşlarından önce gelirken, her idmanın ardından ekstra şut çalışması yapıyor. Fiziki olarak takımın gerisinde olan Falcao bir yandan da salonda kendisi için Alberto Bartali tarafından hazırlanan özel programı uyguluyor.

MUSLERA'DAN VİDEO TERAPİ!
Takımın Fenerbahçe derbileri konusunda en tecrübeli isimlerinden biri olan Fernando Muslera'nın da geçmiş maçlarla ilgili videoları Kolombiyalı forvete izlettirdiği öğrenildi. Falcao yarınki dev maçta hem teknik heyetin hem de taraftarların en büyük kozu durumunda.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0