Terim'in aklında Belhanda var!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisi için kurmaylarıyla toplantı üstüne toplantılar yaparken deneyimli teknik adamın derbi için kafasındaki kadro şekillenmeye başladı. Cezası nedeniyle kulübede olmayacak olan Fatih Terim'in aklındaki tek soru işareti ise, sakatlığı nedeniyle özel bir maskeyle oynama ihtimali bulunan Younes Belhanda

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Sarı-kırmızılarda tek hedef kazanmak. Teknik direktör Fatih Terim’in kararsızlık yaşadığı tek konu ise, Kasımpaşa maçında çene kemiğinde parçalı kırık meydana gelen ve bir süredir takımdan ayrı kalan yıldız oyuncu Younes Belhanda oldu. Terim'in derbi için ilk planı her ne kadar Belhanda olsa da, Faslı oyuncunun sakatlığı ve maskeyle yaşayacağı sorunlar teknik heyeti düşündürüyor Çenesindeki kırıktan dolayı hafta içinde koruyucu maskeyle idmanlara çıkan Faslı oyuncunun ikili mücadelelerdeki çekingen tavrı Terim’i endişelendiriyor.  Eğer yıldız 10 numara maske ile oynamakta zorlanırsa teknik heyetin derbi için ilk 11'de son haftalarda yükselen form grafiğiyle dikkat çeken Ömer Bayram'a şans vermesi bekleniyor. 

Fatih Hoca derbi için kafasındaki 10 ismi belirlerken, Belhanda'nın durumunun maç saatinde belli olması bekleniyor. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisinde kalede Fernando Muslera’nın önünde Mariano - Luyindama - Marcao ve Nagatomo dörtlüsüne görev verecek. Orta sahayı Seri ve Nzonzi'den kuracak olan tecrübeli teknik adam, kanatlarda da Sofiane Feghouli ve Ryan Babel'e güveniyor.  Forvette ise hiç kuşkusuz Radamel Falcao forma giyecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0