Derbinin geliri yüksek olacak!

Süper Lig'de sezonun 6.haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak olan Galatasaray'da maç öncesinde satışa çıkan sınırlı sayıdaki bilet kısa sürede tükenirken, loca ve ürün satışı birlikte düşünüldüğünde Sarı-Kırmızılı kulübün kasası nakit akışı kapsamında tabir-i caizse nefes alacak.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da hafta sonu oynanacak olan zorlu derbinin getirisi çok yüksek olacak. Stadın büyük kısmı kombine olan Galatasaray yönetimi sınırlı sayıdaki biletleri de yüksek fiyattan sattı. Kombine ve misafir tribünü dışında kalan alanlar için satışa çıkarılan 7 bin 450 biletin tamamının satıldığı öğrenildi. Bu bilet satışından Galatasaray'ın kasasına yaklaşık 6 milyon lira girdi. Biletlerin tükenmesinin yanında sarı-kırmızılılarda elde kalan localar da bir maçlığına satıldı. Türk Telekom Stadı'ndaki 15, 12 ya da 8'er kişilik localarda her bir koltuğa 2 bin 500 lira değer biçildi. Bu satıştan da en az 250 bin lira kulübün kasasına girdi.

Derbide özellikle Aslantepe'de GS Store'da da önemli bir satış olması bekleniyor. Lige istediği gibi başlayamayan ve 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 8 puan toplayan Galatasaray'da derbinin kazanılması halinde GS Store satışlarının artarak devam etmesi bekleniyor. Radamel Falcao ve diğer futbolcuların gelişiyle iyi bir forma satış rakamı yakalayan Cim-Bom'da yöneticilere göre yarın en az 5 milyon liralık ciro hedefleniyor. Böylece derbi maçın Galatasaray'a toplamda 12-13 milyon liralık bir kaynak yaratması hedefleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0