ÖZEL HABER | Derbide koreografi yok!

Süper Lig'de haftanın merakla beklenen karşılaşması olan Galatasaray - Fenerbahçe mücadelesinde akıllardaki en büyük soru işaretlerinden birisi de, koreografi olup - olmayacağı.. Bugüne kadar bir çok derbide ve önemli maçta muhteşem görsel şovlara imza atan ultrAslan'ın derbi için koreografi plaın da belli oldu. 

Geçtiğimiz günlerde FCN Blog'un yeni yayını "Sarı Kırmızı Hayatlar" programına konuk olan ultrAslan-UNİ'nin eski ve yeni başkanları, derbide koreografi ihtimalinin zor olduğunu ifade etmişlerdi. Bugün itibariyle ise derbide kesin olarak koreografi olmayacağı öğrenildi. Derbide tribünlerde aramızdan 11 yıl önce ayrılan Alpaslan Dikmen için pankartlar olacak. Cumartesi günü oynanacak derbinin ardından hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde sezonun ilk iç saha karşılaşmasında Paris Saint-Germain'i konuk edecek olan Galatasaray tribünlerinin şov hazırlığını bu maça yaptığı da gelen haberler arasında yer alıyor.

Ali Sami Yen tribünlerinde bugüne kadar birçok görsel şova imza atan ultrAslan-UNI grubunun eski başkanları Rafet Karanfil, Atakan Bodan ve yeni başkanı Tugay Güler ile yaptığımız keyifli sohbeti kaçırmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0