Faruk Süren: Yarası olan gocunuyor ve engellemeye çalışıyorlar!

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geçtiğimiz günlerde teknik direktörümüz Fatih Terim'e verilen ceza sonrasında Galatasaray camiası ayağa kalkarken, eski başkanlarımızdan Faruk Süren konuyla ilgili olarak Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın engellenmeye çalıştığını açık bir şekilde belirten Süren'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Fatih Terim'e verilen ceza değil bir engelleme. Ceza şeklini kullandılar. Disipline aykırı bir durum varmış gibi yaptılar. Terim ne dedi? "Galatasaray'a karşı amatörce yapılan hareket, profesyonelce oldu" dedi. Kime dedi? Kime dediği meçhul. Yarası olan gocunur. Bir suç işledi diyelim. Emsali olmalı. Cezaların da eş şekilde verilmesi lazım. Geçen sene Rizespor Başkanı, hakeme çok kızmıştı. "Silahım olsa sahaya inerdim." dedi. 11 gün ceza aldı. 6222 sayılı kanuna da bir ifade şekli vardı. Burada hukuk çalışmamış. Ben bunlara gülüyorum. Bir engelleme niyeti var. Cezayı gerçekten garipsedim. Benzer ifadeleri Ali Koç ve Fikret Orman da kullandı. Ama ceza almadılar. Ancak Galatasaraylı Terim’e veriliyor! Bu bana eski oyuncumuz Harry Kewell’ın sözlerini hatırlatıyor.. Türkiye’de futbol, Galatasaray’a karşı oynanan bir oyundur.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0