Fatih Terim dediğini yaptı!

Galatasaray transfer döneminde 12 futbolcuyu kadrosuna katarken takımda önemli bir değişiklik yapıldı. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda 2-0 kaybedilen Lokomotiv Moskova maçının ardından "Taraftarlarımız bize hem Ocak'ta, hem Temmuz'da müsaade edecekler. Buradan onlar benim ne demek istediğimi anlıyordur." ifadelerini kullanarak takımın değişeceğini sinyalini vermişti. İmparator dediğini yaptı ve Galatasaray'da büyük bir değişim yaşandı.

7 OYUNCU KADRODAN AYRILDI
Galatasaray, Lokomotiv Moskova deplasmanına Muslera, Linnes, Ozan, Serdar, Nagatomo, Donk, Onyekuru, Ndiaye, Fernando, Rodrigues ve Eren Derdiyok ilk onbiriyle çıkmıştı. Sarı-kırmızılılarda Ocak ayında Serdar Aziz ve Ozan Kabak ile yollar ayrılırken sezonun bitimiyle beraber de Onyekuru, Ndiaye, Fernando, Rodrigues ve Eren Derdiyok ile de yollar ayrıldı.

DEĞİŞİM OCAK AYINDA BAŞLADI
Cimbom ocak ayında stoper hattını Marcao-Luyindama ikilisiyle takviye ederken forvet hattına da Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou getirildi. Sezonun bitimiyle beraber sarı-kırmızılılar Fernando ve Ndiaye ile de yolları ayrılırken orta alan Nzonzi, Seri ve Lemina gibi üst düzey isimlerle güçlendirildi. Galatasaray forvet içinse Ocak ayında transfer edilen Diagne ve Mitroglou'nu göndererek Falcao ve Andone'yi getirdi. Cimbom bu değişimi yaparken 25.1 milyon euro bonservis harcaması yaptı. Sarı-kırmızılılar oyuncuların satışlarından ise 31 milyon euro gelir elde etti.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0