Linnes'in sözleşmesi dondurulabilir...

Galatasaray transferin son gününde müthiş bir hareketlilik yaşarken Mario Lemina ve Florin Andone transferleriyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını 15'e çıkardı. Cimbom'da yabancı sayısının artmasının ardından Martin Linnes'in Kasımpaşa'ya kiralanması gündeme gelmiş ancak Norveçli oyuncu ile yollar ayrılamamıştı.

Galatasaray transferin son saatlerini epey hareketli geçilirken Mario Lemina, Florin Andone ve Taylan Antalyalı kadrosuna kattı. Lemina ve Andone transferleriyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 15'e çıkan Cimbom'da Martin Linnes ile yolların ayrılması gündeme gelmiş ancak Norveçli oyuncu Kasımpaşa'ya gidecekken son anda takımda kalmıştı. Bu gelişmenin ardından sarı-kırmızılılarda Linnes veya Nagatomo'nun sözleşmesinin dondurulması gündemde. 

TRANSFERE AÇIK OLAN ÜLKELERE GİTMELERİ GÜNDEMDE
Galatasaray'da 15 yabancı oyuncudan dolayı Linnes veya Nagatomo'nun sözleşmesinin dondurulması gündemdeyken bir diğer formül ise bu oyuncuların transfere açık ülkelere gönderilmesi. 6 ülkede transfer dönemi hala açıkken sarı-kırmızılılar bu iki oyuncudan birini o ülkelere göndermeye çalışacak. 

İşte transfer döneminin açık olduğu ülkeler;
Katar - 27 gün
Birleşik Arap Emirlikleri - 27 gün
Avustralya - 42 gün
Meksika - 2 gün
Arjantin - 21 gün
Çekya - 5 gün

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0