Galatasaray Doğa Sigorta yeni sezon öncesinde Gloria Cup'a Katılıyor!

Geçtiğimiz sezon baş antrenör Ertuğrul Erdoğan önderliğinde yeni bir yapılanmaya giden ve mütevazi bütçesiyle yarı finalde Anadolu Efes'e kafa tutmasına karşın elenen Galatasaray Doğa Sigorta yeni sezon öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bir süredir İstanbul'da çalışmalarını gerçekleştiren Yenilmez Armada, yeni sezon öncesi ilk hazırlık turnuvası için Antalya'ya hareket edecek.

Yeni sezonda kadrosunu büyük ölçüde koruyan Galatasaray Doğa Sigorta önümüzdeki hafta Antalya'da düzenlenecek olan Gloria Cup'ta mücadele edecek. 11 Eylül Çarşamba günü bu turnuva için Antalya'ya hareket edecek olan takımımız B Grubu'nda zorlu rakiplerle karşılaşacak. THY Euroleague'de geçen sezon final oynayan Anadolu Efes ve çeyrek final oynama başarısı gösteren Zalgiris Kaunas ile karşılaşack olan takımımız ilk olarak 12 Eylül Perşembe günü parkeye çıkacak.

Perşembe günü Litvanya ekibi Kaunas ile karşılaşacak olan Galatasaray Doğa Sigorta, turnuvanın ikinci gününde de Anadolu Efes ile karşılaşacak. Takımımız grubunda alacağı sonuçlara göre Pazar günü beşincilik, üçüncülük yada final maçında sahne alacak. Antalya'da düzenlenecek olan turnuvada A Grubu'nda yer alan diğer üç takım ise THY Euroleague'in son şampiyonu CSKA Moskova ve Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Tofaş'ın yanı sıra Teksüt Bandırma (eski adıyla Banvit) olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0