Yönetim istifalarını isteyecek!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e verilen 4 maçlık ceza ve bu cezanın açıklanış zamanının manidar olması tüm Galatasaray camiasını ayağa kaldırdı. Bu cezanın 19.05'te açıklanması bu yaptırımın da kasıtlı olduğunu gösterdi. TFF açıklamasının hemen ardından canlı yayında da tepkisini gösteren Mustafa Cengiz tahkimde istediği sonucu almak için yoğun çaba sarfediyor.

Milliyet'in haberine göre; cezaların duyurulmasından sonra iki kez konuşan ve TFF'ye yönelik sert eleştirilerde bulunan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e camiadan destek geldi. Diğer yandan sarı-kırmızılı yönetim, Tahkim Kurulu sürecini ve 19:05'teki paylaşımla ilgili TFF'nin sorumlular hakkında nasıl bir karar alacağını bekliyor. Süreç sonunda yine ikna olunmazsa, sarı-kırmızılılar, kulüp üyesi veya Galatasaraylı oldukları bilinen isimlerin TFF'den istifasını isteyecek. 

Bu kişiler Erdal Bahçıvan (Başkan Vekili), İsmail Erdem, Alkın Kalkavan (Sponsorluklar ve Pazarlama Sorumlusu), Nuri Akın (Tesisler ve Yatırımlar Sorumlusu), Hamit Altıntop (Ümit Milli Takım ve Genç Takımlar Sorumlusu ve Mehmet Binnet (Yedek üye) olarak dikkat çekiyor.

Bunun gerçekleşmesi durumunda yeni kurulan TFF yönetimini de zor bir dönem bekleyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0