Galatasaray, Lemina'yı kiralıyor!

Radamel Falcao'yu İstanbul'a getirerek gövde gösterisi yapan Galatasaray'da transferin son gününe girilirken ortalık tabiri caizse alev aldı. Sarı-kırmızılıların Southampton'dan Mario Lemina'yı kiralayacağı iddia ediliyor.

Galatasaray, Radamel Falcao'yu İstanbul'a getirerek büyük bir şov yaparken Fransız basınından atılan bir iddia ile gündem alev aldı. Orta alana takviye yapmak isteyen Cimbom'da gündeme flaş bir isim geldi. RMC Sport'un haberine göre; Galatasaray, Mario Lemina’yı kiralamak için Southampton ile görüşüyor.

HALUK YÜREKLİ DE DOĞRULADI
Galatasaray'ın 2 transfer yapacağını ve birinin orta alana olacağını iddia eden Haluk Yürekli de, Lemina transferinde son detayların görüşüldüğünü belirtti. Transfer döneminin son gününe girerken yıldız oyuncunun transferinin gece saatlerinde bitebileceği iddia ediliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0