Galatasaray'da 3 yolcu..

Galatasaray, Radamel Falcao transferini resmen bitirirken transfer döneminin kapanmasına 2 gün kala takımdan ayrılacaklar da netleşti. Sarı-kırmızılıların FFP'de artıya geçmek için Mbaye Diagne, Yuto Nagatomo ve Martin Linnes üçlüsüyle yolları ayırabileceği iddia ediliyor. 

Galatasaray, Falcao'yu KAP'a bildirerek camianın yüreğine su serperken FFP'de artıya geçmek için takımdan gönderilecek isimleri de belirledi. Haluk Yürekli'nin iddiasına göre; Galatasaray'da transferin son günlerinde Mbaye Diagne, Yuto Nagatomo ve Martin Linnes ile yollar her an ayrılabilir. Öte yandan Cimbom,  Manuel Fernandes ve Coentrao ile de ilgilenmiyor.

DIAGNE ANDERLECHT'E DOĞRU
Mbaye Diagne'nin 1 milyon euro kiralama bedeli ve 11 milyon euro satın alma opsiyonuyla Belçika Ligi ekiplerinden Anderlecht'e transfer olması bekleniyor. Belçika ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzalayacağı konuşulan golcü oyuncunun sözleşmesindeki opsiyon maddesinin zorunlu olacağı konuşuluyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0