Galatasaray'da rotasyon kararı..

Galatasaray'da oyuncuların formsuzluğu teknik ekibi düşündürüyor. Yoğun maç programı içinde birde oyuncuların formsuzlukları eklenince teknik ekip çareyi rotasyonda buldu. Sezon başından beri yeterli performans gösteremeyen Sofiane Feghouli'nin gelecek lig maçında kulübeye çekilmesine karar verildi.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe maçındaki kötü performansı nedeniyle eleştirilere hedef olan Sofiane Feghouli'ye kulübe yolu gözüktü.

Sezon başından bu yana istenen performansı sergileyemeyen Sofiane Feghouli'nin bir süre kulübeye çekilmesinin planlandığı öğrenildi. Fiziksel olarak iyi durumda olmayan ve geçen sezonki görüntüsünü mumla aratan Cezayirli yıldızın kenara gelmesiyle beraber nasıl bir kurgu olacağı ve yerine kimin tercih edileceği ise merak ediliyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in, özellikle antrenman performansından memnun olduğu Rumen forvet Andone'nin de içinde olacağı bir plan uygulayabileceği öğrenildi. Ancak Terim'in, Paris Saint Germain karşılaşması yerine ligde bu tarz denemeler yapabileceği belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0