Radamel Falcao Kolombiya basınının gündeminde..

Kolombiya basını Radamel Falcao'nun Fenerbahçe derbisindeki performansını değerlendirdi. Falcao'nun savunma arasında kaybolduğu belirtilirken, tecrübeli oyuncunun topla buluşturulamadığına da yer verildi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçı, Kolombiya'da da büyük bir heyecanla takip edildi. Kolombiya basını, maçı yakın takip ederken karşılaşmanın ardından Radamel Falcao değerlendirmesinde bulundular.

Kolombiya'nın El Espectador gazetesi, Radamel Falcao'ya çok az top geldiğini ve golcü futbolcunun Fenerbahçe savunması arasında kaybolduğunu belirtti.

''FALCAO İLE TOPU BULUŞTURAMADILAR''
Kolombiya gazetesi, Falcao hakkında ''Aralara koşmaya, kendisine alan bulmaya çalıştı ama her zaman yanında iki tane Fenerbahçeli savunmacı vardı. Onu rahat ettirmediler. Galatasaray, topu doğru yerde Falcao ile buluşturamadı. Bu da Kolombiyalı için ölümcül oldu. Çünkü Falcao, kariyeri boyunca doğru yerde topla buluşmuştu. Galatasaray topa sahipti ancak tehlike yaratacak bir hamlede bulunamadı. Etkili bir top geldi, onu da ağlarla buluşturdu. Ancak o gol de ofsayt nedeniyle iptal edildi.'' sözlerini kullandı.

''TÜRK KLASİĞİNİ YAŞAMIŞ OLDU''
Falcao'nun 92 dakika sahada kaldığını belirten El Espectador, ''Radamel, Türk klasiğini yaşamış oldu. Bu derbilerde iyi oynamak çok zordur. Çünkü takımlar ilk olarak kaybetmemeyi düşünüyor.'' yorumlarında bulundu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0