Hatalardan ders çıkarıldı, geniş kadro kuruldu...

Geçtiğimiz sezon, yaz transfer dönemini iyi geçirmeyen Galatasaray, bırakın 3 kulvarı götürecek kadro kurmayı, sezona tek forvetle girmişti. Mustafa Cengiz yönetimi bu transfer döneminde hatalarından ders çıkarmışa benziyor; Sarı Kırmızılılarda yapılan yerli ve yabancı transferlerle 3 kulvarı rahatlıkla götürecek bir kadro kuruldu.

Sabah gazetesinin haberine göre; Üst üste iki sezon ligde mutlu sona ulaşan Galatasaray, son gün hamleleriyle transferin şampiyonu oldu. Elinde alternatif olmadığı için geçen sezon Donk'u forvette, son Kayseri deplasmanında Ömer Bayram'ı 8 numarada kullanmak zorunda kalan teknik direktör Fatih Terim'in son gün transferleriyle eli rahatladı.

GENİŞ BİR KADRO KURULDU
Üç kulvarda üç farklı sistemde oynatabileceği kadro derinliğine kavuşan Terim'in yedek kulübesi de güçlendi. Kaleci Muslera'dan ileri uçtaki Falcao'ya kadar ilk 11'deki her ismin kadroda alternatifi mevcut. Şampiyonlar Ligi maratonu başladıktan sonra Süper Lig'de rotasyona gitme imkânına sahip olan Fatih Terim, Türkiye Kupası'nda ise yedeklere şans tanıyacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0