La Liga | Sevilla liderlik koltuğuna oturdu...

İspanya La Liga'da 4. hafta maçları tamamlandı. Atletico Madrid, Sociadad'a mağlup olunca Sevilla liderlik koltuğuna oturdu. Real Madrid ve Barcelona ise takılmadı. İşte haftanın sonuçları...

BARCELONA 5-2 VALENCIA
Milli araya Osasuna beraberliğiyle giren Barça 4. haftada Valencia'yı ağırladı. Skorbordlar 7'yi gösterdiğinde 16 yaşındaki Anssumane Fati bir gol atmıştı ve Frenkie De Jong'a da bir gol pası vermişti. Valencia 27. dakikada Gameiro ile farkı bire indirdi. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, 51'de Pique, 61 ve 82'de Suarez skoru 5-1'e taşıdı. Konuk ekipte Maxi Gomez'in 90. dakikadaki golü skoru belirledi.

REAL MADRID 3-2 LEVANTE
Real Madrid ligin 4. haftasında Bernabeu'da Levante'yi ağırladı. Eflatun Beyazlılar ilk yarıyı Benzema(2) ve Casemiro'nun golleriyle 3-0 önde tamamladı. Levante'nin Borja Mayoral ve Gonzalo Melero ile bulduğu goller Real'in ecel terleri dökmesine sebep olsa da mücadele 3-2 tamamlandı.

REAL SOCİEDAD 2-0 ATLETICO MADRID
4. haftaya lider giren Atletico Madrid, Real Sociedad'a konuk oldu. Ev sahibi ekip Ödegaard ve Nacho Monreal'in golleriyle sahadan galip ayrıldı. Bu skorla Simeone'nin öğrencileri liderliği Sevilla'ya kaptırdı.

ALAVES 0-1 SEVILLA
Lige iyi bir başlangıç yapan Lopetegui'nin Sevilla'sı 4. haftada deplasmanda oynadığı Alaves mücadelesini Joan Jordan'ın tek golüyle kazandı ve Atletico Madrid'in Sociedad'a kaybetmesiyle liderlik koltuğuna oturdu. Eski oyuncumuz Fernando Reges mücadeleye ilk 11'de başladı ve 90 dakika forma giydi.

Haftanın diğer sonuçları ise şöyle
Mallorca 0-0 Athletic Bilbao
Leganes 0-3 Villareal
Eibar 1-2 Espanyol
Celta Vigo 0-2 Granada
Valladolid 1-1 Osasuna
Real Betis 1-1 Getafe

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0